Title of a News Article

ASTOR’dan genç sporculara destek…

ASTOR’dan genç sporculara destek…
banner206

Türkiye’de, son yıllarda gittikçe yaygınlaşan ve Şanlıurfa’nın ilk ve tek pedal takımı olan Şanlıurfa Bisiklet Takımı'nın ana sponsorluğunu  ASTOR Turizm üstlendi.

Şanlıurfa'nın  Turizm markası olan ASTOR Turizm bu sefer farklı bir spor branşına sponsorluk desteği vererek, genç sporculara destek verdi. Şanlıurfaspor dışında uluslar arası yarışmalarda Şanlıurfa’yı temsil eden tek takım olan Şanlıurfa Bisiklet Takımının ana sponsorluğunu üstlenen ASTOR Turizminin Yönetim Kurulu Başkanı Adnan As’a bisiklet takımının kaptanı Ahmet Yılmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

2019 Göbeklitepe yılı olması nedeniyle bisiklet takımının forması ise Göbeklitepe figürlerinden oluşarak göz kamaştırıyor.

Türkiye genelinde Urfa'yı temsil eden genç sporcularla oluşan bisiklet takımı bu vesile ile Göbeklitepe’yi de tüm ülkeye tanıtmakta büyük rol oynuyor.

Öte yandan Şanlıurfa Bisiklet Takım kaptanı Yılmaz, 2019 yılında Şanlıurfa’ya Göbeklitepe Bisiklet Yarışmasının düzenlenmesi için gerekli görüşmeler yapıldığını ifade ederek, tüm imkanlar sağlandığı takdirde Türkiye’deki tüm bisiklet sporcuları tarihin sıfır noktası Göbeklitepe’de buluşacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2019, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195