Title of a News Article

Aziz Yıldırım, Urfa’ya geliyor

Aziz Yıldırım, Urfa’ya geliyor
banner206

Aziz Yıldırım, F.Bahçe'ye üye kazandırmak için dünyayı adeta karış karış dolaşacak. '1 milyon üye' için "Büyük Anadolu'nun Büyük Fenerbahçe'si" projesi kapsamında il il gezecek olan Yıldırım, Şanlıurfa’ya da gelecek.

Fotomaç’ta yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "En büyük projem" dediği ve yıllık 100 milyon TL gelir hedeflediği '1 Milyon Üye' projesini hayata geçirmek için gelecek aydan itibaren uzun ve yorucu bir çalışma başlatacak. Yıldırım, kulübe üye kazandırmak için Türkiye'de ve dünyada F.Bahçeli'nin olduğu her yeri karış karış dolaşacak.

 

Tüm dünya örnek alsın

Başkanın ilk adresi doğup büyüdüğü topraklar olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri olacak. Ekim ayında doğduğu il Diyarbakır'a gidip, buradaki Fenerbahçeliler derneği yöneticileri ile bir araya gelecek olan Aziz Yıldırım, "Büyük Anadolu'nun Büyük Fenerbahçe'si" adını vereceği gezi kapsamında Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Muş, Batman ve Siirt gibi şehirlerde de Fenerbahçe'ye üye toplamaya çalışacak. Aziz Yıldırım, bu gezilerinin bazılarında futbolcuları da yanında götürecek.

 

Sloganı bile hazır

Aziz Yıldırım'ın asıl büyük hedefi ise gurbette yaşayan Fenerbahçeliler... Başkan, Almanya başta olmak üzere Amerika'dan Avustralya'ya kadar dünyanın pek çok ülkesinden üye toplamak. Yıldırım, kampanyanın ikinci bölümü için, "Dünyanın En Büyük Kulübü Fenerbahçe" sloganı ile yola çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195