Title of a News Article

Bağıban'dan iddialı açıklama...

.

Bağıban'dan iddialı açıklama...
banner206

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçlarında iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, “Kupa maçlarında 3’te 3 yaptık, Allah izin verirse kupayı Şanlıurfa’ya getirmek istiyoruz” dedi.

 

RÖPORTAJ:UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Şanlıurfaspor’un TFF 1. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası’ndaki hedefini ve devre arasında yapacakları transfer çalışmaları konuştuk. Şanlıurfaspor’un ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Bağıban, “Devre arasında yapacağımız takviyelerle birlikte kadromuzu güçlendirip, ikinci yarıda PLay-Off’a kalmayı hedefliyoruz” dedi.

Bağıban, herkesi Şanlıurfaspor’a destek vermeye davet ederek, “Bu takıma herkesin birlik ve beraberlik içerisinde sahip çıkması lazım. Başarı ancak böyle gelir. Allah’ın izniyle Türkiye Kupası’nı Urfa’ya getirmek istiyoruz” diye kaydetti.

 

İşte Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ile yaptığımız röportaj…

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda Osmanlıspor’u da 2-1’lik skorla yenerek grupta liderliğini sürdürdü. Kupadaki hedefiniz ne olacak?

Türkiye Kupasını almayı hedefliyoruz. A Grubu’nda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Osmanlıspor maçından da galip ayrılarak 3’te 3 yaptık, hedefi zorluyoruz. Allah izin verirse kupayı Şanlıurfa’ya getirmek istiyoruz.

 

Urfaspor’un son haftalardaki başarısını neye bağlıyorsunuz?

Takım takım oldu, kendini buldu. Yeni gelen hocamızla beraber, yönetimin ve Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in desteği ile beraber son haftalarda istediğimiz sonuçları almaya başladık. İlk devrenin son maçında hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Manisaspor maçından da 3 puanla ayrılması durumunda yukarıyı zorlayabilecektir. Ara transfer dönemine alacağımız oyuncularla hedefi zorlamaya çalışacağız.

 

Devre arasında kaç transfer yapmayı planlıyorsunuz?

Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüteceğiz. Çok büyük değişikliğe gitmeyeceğiz ama eksiklerimiz tamamlayacağız. Ara transfer döneminde 3-4 takviye yapmayı planlıyoruz. Bunları eksik gördüğümüz orta saha, forvet ve sol bek bölgelerine yapmayı amaçlıyoruz.

 

Urfaspor’a maddi olarak destek nasıl?

Şanlıurfalılardan bu konuda destek bekliyoruz, Urfalılardan duyarlılık bekliyoruz.  Urfaspor’un başarıya ulaşabilmesi için birlik ve beraberlik sağlanmalıdır. Gerek Şanlıurfa dışında gerekse de ilimizde yaşayan iş adamlarından Urfaspor’a maddi anlamda da destek bekliyoruz. Artık Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’nin bu konuda büyük destekleri var, biz bu desteği tüm Urfalılardan görmek istiyoruz. Tüm kulüplerde olduğu gibi bizde maddi olarak bu sıkıntılardan aşmamız gerekiyor.

 

Hafta sonu Manisaspor maçı var. Bu maçla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Manisaspor ile ilk yarının son maçına çıkacağız. Manisaspor maçını da kazanıp iyi gidişatımızı ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Manisaspor maçında tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz, onların desteği ile bu maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz.

Bunların yanı sıra TFF 1. Lig Kulüpler Birliği kuruldu. Ben de bu birlikte Etik Kurulu Üyesi olarak görev yapıyorum. TFF 1. Lig kulüpler birliğinin kurulması ile 1. ligde yer alan takımlar ve futbolcuların haklarının savunulması konusunda çok daha önemli adımlar atılacak. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 08:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 7 yıl Önce

Play off a çıkın kupayı istemiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195