Title of a News Article

Bağıban, hedeflerini açıkladı

.

Bağıban, hedeflerini açıkladı
banner206

Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, Alanyaspor maçında tek amaçlarının galibiyet olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig’in 12. Haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günde çift idman yaparak zorlu maça hazırlanan Sarı-Yeşilliler, Alanya deplasmanından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Isınma hareketleri ile antrenmana başlayan Sarı-Yeşilliler,  pas çalışması ve ayak tenisi ve açma germe çalışmalarında bulundu.

Hafif sakatlıkları bulunan Veli Kızılkaya ve Hüsnü Başkurt antrenmanda düz koşu yaparken, Kolundaki kırıktan dolayı kolu alçıda olan Şaban Özel'de takımdan ayrı çalıştı.

Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenman 1 buçuk saat sürerken, antrenmanı Asbaşkan ve Mali işler sorumlusu İsmail Bağıban, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Büyükfırat, Süleyman Aksu, İbrahim Demirkan ve Şeyhmus Göçmez de izledi.

 

Bağıban: Moraller yerinde

Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçında tek amaçlarının galibiyet oluğunu söyledi. Zorlu maça takımın iyi hazırlandığını vurgulayan Bağıban, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Hafta sonu kritik bir Alanya maçımız var, bu maçtan 3 puanla ayrılmayı arzuluyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızın morali yerinde inşallah bu hedefimize ulaşacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195