Title of a News Article

Bağıban: Her maçı kazanmak istiyoruz

.

Bağıban: Her maçı kazanmak istiyoruz
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı İsmail Bağıban, bundan sonra her maçı kazanmak istediklerini belirterek, “Yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Çok zorlu bir maç olacak ama bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz” dedi.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de haftayı 2-0’lık Balıkesirspor galibiyetiyle kapatarak 11 puanla 11. Sıraya yerleşen Şanlıurfaspor, gözünü yarın oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına dikti. Sarı-Yeşilliler, bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla 17 puanla 3. Sırada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, bu maçtan da 3 puanla ayrılmanın hesapları yapıyor.

Şanlıurfaspor As Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti. Balıkesirspor galibiyetiyle moral bulduklarını vurgulayan Bağıban, “Balıkesir maçında 10 kişi kalmamıza rağmen futbolcularımız iyi bir performans ortaya koyup 2-0’lık skorla 3 puanı almayı başardılar. Bu galibiyetten dolayı hem teknik heyet hem de futbolcuları kutluyorum” dedi.

 

“Deplasman fobimizi yenmek istiyoruz”

Bağıban, artık Balıkesir maçının geride kaldığını belirterek, “Yarın deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz bu sezon çok güçlü, zaten bunu aldığı sonuçlarla ortaya koyuyor. Fakat bizim de kadromuz çok iyi ve tüm maçlara olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkacağız. Çok zor bir karşılaşma olacak. Antep B.B. Spor maçından 3 puanla kente dönerek deplasman fobimizi de yenmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195