Title of a News Article

Bağıban, kime ateş püskürdü?

.

Bağıban, kime ateş püskürdü?
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Göztepe maçının ardından Yeni Malatyaspor maçında da yaşanan hakem hatalarına isyan ederek, hakem krizinin kendilerini küme düşürmeye yönelik olduğunu iddia etti.

 

UĞUR BUDAK
TFF 1. Lig’de bugün deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 2-1 kaybeden Şanlıurfaspor’da, maçın hakemi Serkan Tokat’a büyük tepki gösterildi. Yeni Malatyaspor maçının başında Sarı-Yeşilli ekibin aleyhine haksız yere penaltı kararı veren Serkan Tokat, Şanlıurfaspor’un kaybetmesinde büyük rol aldı. Bu mağlubiyetin ardından Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve Sarı-Yeşilli taraftarlar maçın hakemine deyim yerindeyse ateş püskürdü.

 

Bağıban: Doğu’dan takım çıkmasını istemiyorlar

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar’a yaptığı açıklamada, maçın hakemi Serkan Tokat’a sert tepki gösterdi.

Tokat’ın Urfaspor aleyhine haksız bir penaltı kararı verdiğini ve bu nedenle büyük moral kaybı yaşayarak, Yeni Malatyaspor maçını kaybettiklerini söyledi. Hakem hatasının uzatma dakikalarında yedikleri gollerle 2-2 berabere kaldıkları Göztepe maçında da yaşandığına vurgu yapan Bağıban, “Hakemler artık bizim kazanabileceğimiz maçlarımızı katlediyorlar. Şanlıurfaspor’un bu ligde kalmasına hakemler müsaade etmeyecek. Çünkü çok bariz bir şekilde hata yapıyorlar” dedi.

Bu konuyla ilgili TFF’ye şikayette bulunacaklarını vurgulayan Bağıban, “Anca vereceğimiz dilekçe hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Göztepe maçıyla başlayan hakem krizi Yeni Malatya maçında yaşanan yanlış penaltı kararı ile devam etti. Bu karar Urfaspor’u küme düşürmeye yöneliktir. Allah sonumuzu hak getire demek ki; Doğu’dan takım çıkmasını istemiyorlar. Yeter artık bu hatalar tekrarlanmasın, emeğimiz hiçe gitmesin” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 23:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fanatik urfasporlu
Fanatik urfasporlu - 7 yıl Önce

Belki haklısın ama devre arasında adam gibi golcü almadınız bu takımı küme düşürürseniz urfada durmayın

Mehmet avcı
Mehmet avcı - 7 yıl Önce

Çok komiksin baskan takımın küme dusecegini sende anladın ve suçu başkalarına atıyorsun tüpçü den federasyon başkanı olmaz bjk kulübünü yönetemeyen adama federasyon başkanlığı verdiniz edeceği bu baskan banane lisansı sezon sonuna yetisecekmi acaba

SIRADAKİ HABER

banner195