Title of a News Article

Bağıban’dan hoca açıklaması…

.

Bağıban’dan hoca açıklaması…
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, yeni hoca arayışını sürdürdüklerini belirterek, "5, 6 hoca ile görüşme halindeyiz. İnşallah bugün veya yarın yeni hocamızı belirleyeceğiz" dedi. 

 

UĞUR BUDAK

Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor, yeni hocasını arıyor. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar’a yaptığı açıklamada, son yaşanan gelişmelerden dolayı zorlu bir sürece girdiklerini belirterek, “İnşallah bu zorlu süreci de başarıyla atlatacağız” dedi.

Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdıklarını anımsatan Bağıban, “Yeni hoca arayışlarımızı sürdürüyoruz. Şuanda 5, 6 teknik direktör ile görüşme halindeyiz. Biz takıma katkı sağlayacak bir hoca ile anlaşabilmek için çaba gösteriyoruz. Amacımız; anlaşacağımız hocanın takıma puan yada puanlar kazandırarak bizi tehlikeli bölgeden uzaklaştırmasıdır. Bu nedenle hoca konusunda ince eleyip sık dokuyoruz. İnşallah bugün veya yarın yeni hocamız belli olur” şeklinde konuştu. 

Bağıban, yeni teknik direktör ile başarılı sonuçlar alarak, yeniden üst sıralara çıkacaklarından emin olduğunu söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195