Title of a News Article

Bağıban’dan öğrencilere mesaj…

.

Bağıban’dan öğrencilere mesaj…
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine geleceğe yönelik umut dolu mesajlar verdi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, , Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı. Şanlıurfaspor Kulübünün Şanlıurfa’ya mal olmuş çok değerli bir kulüp olduğunu belirten Bağıban, “

Urfaspor, TFF 1. Lig’in Güneydoğu’daki tek kulübüdür.  Şanlıurfa’nın temsili renklerini oluşturan Yeşil-Sarı forması tek değerli ve tek misalimiz” dedi.

“Bizler yapmış olduğumuz bu yaşam içerisinde kendimize hedefler seçeriz” diyen Bağıban, şunları kaydetti;

“Sizinde şuanda beden eğitimi bölümünden mezun olup daha ileride sizler gibi öğrenciler yetiştiren hocalar pozisyonuna geleceksiniz. İnsan kendisinin seveceği mesleğini yapacaktır. Siz buradan mezun olduktan sonra bizim gibi büyüklere yardımcı olmanız gerektiğini söylüyorum. Bölgemizin en önemli üniversitelerinden birisi Harran Üniversitesidir. Biz beraberce el ele verebilirsek bunun üstesinden gelmeme gibi bir şansımız yoktur. Şanlıurfa’da 4 Bine yakın lisanslı futbolcu gençlerimiz var. Bu çok ciddi bir potansiyel demektir. Bunların hayalleri var.”

Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, İsmail Bağıban’a teşekkür plaketi verdi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195