Title of a News Article

Bakan Çelik, Urfaspor'a moral verdi

Bakan Çelik, Urfaspor'a moral verdi
banner206
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik ziyaret ettiği Şanlıurfaspor kampında futbolculara Samsunspor maçı öncesi moral verdi.

Bugün oynanacak Şanlıurfaspor-Samsunspor maçı öncesi GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret ederek, futbolcular ile toplantı yapan Bakan Çelik'i Kulüp icra kurulu başkanı ve Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, Teknik Direktör Osman Özköylü karşıladı.

Bakan Çelik''in yanı sıra ziyarette Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç, ve Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Emin Önen, Halil Özcan, Mehmet Akyürek yer aldı.

Tesise gelişte futbolcular ile bir bir tokalaşan Bakan Çelik genç futbolcu Kubilay Sönmez ile çok yakından ilgilendi. Kubilay ile bir süre başbaşa sohbet eden Bakan Çelik toplantı salonuna geçti.

Futbolcular ile toplantı yapan Bakan Çelik, yarın oynanacak maçta Şanlıurfaspor'a başarılar dilerken, "Ben Bursaspor'u tutuyorum ama benden sorsanız Bursaspor'un maçını hiç izledinmi? bu sezon hiç izlemedim. Ama Şanlıurfaspor'un da hiç bir maçını kaçırmadım. Belki bu sezon sizlerle pek fazla bir arada olamadık ama ben sürekli her maçını izledim. Hatta Bakanlar kurulu toplantısında bile Urfaspor'un maçını izledim. Osman hoca geldikten sonra daha derli toplu bir takım olduğu görülüyor. Son maçlarda oynanan futbol hepimizi sevindiriyor. İnşallah böyle devam ederek mutlu sona ulaşırız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise Şanlıurfaspor'un bu sezon Süper lige çıkacağına inandıklarını ifade ederken, Futbolculara Şanlıurfaspor'un PTT 1. Lige çıkış macerasını anlattı. O sezon 1 milyon 800 bin Şanlıurfalının ayaklandığını söyleyen Başkan Güvenç, "İskenderun dönüşü Karaköprü'den şehir merkezine 5 saatte ulaşamdık. Bu şehirde inanılmaz bir potansiyel var. İnşallah sezon sonu bunları bir daha yaşarız ve şampiyonluğa ulaşırız" dedi.

Şanlıurfaspor'un kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Güvenç, "Sayın bakanımız ile 1 açılışımıza geç giderek buraya geldik. hastane açılışını buradan sonra yapacağız. Bizler sizlere güveniyoruz. İnşallah yarın maçı alarak bizlere bayram yaşatırsınız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195