Title of a News Article

Bakan Çelik’ten MSK Urfa’ya destek…

.

Bakan Çelik’ten MSK Urfa’ya destek…
banner206

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, yeni sezonda Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan MSK Urfa erkek voleybol takımına destek sözü verdi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da mücadele edeceği Efeler Ligi’nde ter dökecek olan MSK Urfa’nın Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kapaklı ile birlikte Bakan Faruk Çelik’i ziyaret etti. Şanlıurfa’nın sorunlarının da konuşulduğu ziyarette; MSK Kulüp Başkanı Gökmen, Bakan Çelik’e kulübün son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bakan Faruk Çelik de, MSK Urfa’nın salon sporlarının Şanlıurfa’da gelişmesi anlamında büyük bir etken olduğunu belirterek, “MSK Urfa takımına yeni sezonda başarılar diliyorum, inşallah güzel sonuçlar alır ve Urfa’yı güzel bir şekilde temsil eder. Biz maddi ve manevi olarak MSK Urfa’nın yanında olacağız” dedi.

Gökmen ise, Bakan Çelik’e takımlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Sayın Bakanımız, Şanlıurfa’nın gelişmesi anlamında elinden geleni yapıyor, spora olan katkıları da takdire şayandır, bizlere de büyük desteği oluyor. Kendilerine bir kez daha kulübüm adına teşekkür ediyorum” diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195