Title of a News Article

Bakan Çelik’ten Urfaspor’a tam destek

 Bakan Çelik’ten Urfaspor’a tam destek
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un bu yıl şampiyon olarak Süper Lig’e çıkması gerektiğini, takıma maddi ve manevi destekte bulunacağını söyledi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfa’da bulunan akan Faruk Çelik ile görüştü. Şanıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aksu, Mithat Arhan Kulüp CEO'SU Ismet Türker  da yer aldığı görüşmede, Şanlıurfaspor ile ilgili sorunlar Bakan Faruk Çelik’e aktarıldı. Çelik, Şimşek’e Şanlıurfaspor’u her zaman destekleyeceğini belirterek, “Şanlıurfaspor’un bu yıl şampiyon olması gerekiyor. Bunun için takıma maddi ve manevi destek sağlayacağım. Sponsorluk konusunda da çalışmalarımı sürdüreceğiz. Sarı-Yeşilli ekibin başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Şanlıurfaspor Yönetiminin de takımın başarısı için özveriyle çalıştığını dile getiren Çelik, “Yönetim kurulumuz, 3 yıldır takımın başarısı için büyük gayret gösteriyor. Kendilerine gösterdikleri bu iyi niyetten dolayı teşekkür ediyorum. Umarım gösterilen bu çabanın karşılığını sezon sonunda alacağız” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek de, Şanlıurfaspor’a yaptığı katkılardan dolayı Faruk Çelik’e teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195