Title of a News Article

Bal-Kes korksun!

 Bal-Kes korksun!
banner206

Şanlıurfaspor’un başında çıktığı 4 maçta 7 puan toplayan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, hafta sonu oynayacakları Balıkesirspor maçında da 3 puan hedefliyor.

PTT 1. Lig’de deplasmanda 1461 Trabzonspor’u 4-3’lük sonuçla deviren Şanlıurfaspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Bu galibiyetle küme düşme korkusunu da bir nebze de olsa üzerinden atmayı başaran Sarı-Yeşilliler, bundan sonra oynayacağı maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılmayı hedefliyor.

 

Dağ, 7 puan topladı

Reha Kapsal’ın ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Teknik Direktör Hüseyin Dağ, Sarı-Yeşilli ekibin başında çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan topladı. 4 maçta iyi bir grafik ortaya koyan Dağ, Şanlıurfaspor’u küme düşme potasından uzakta tutmayı başardı. Dağ, bundan sonraki maçlarından da puan yada puanlarla ayrılarak ligi en iyi şekilde bitirmeyi amaçlıyor.

1461 Trabzonspor galibiyetini değerlendiren Dağ,  “İyi çalışmıştık ve bu çalışmanın sonucunu sahada gösterdik. Buraya gelen taraftarlara iyi maç izlettiğimizi düşünüyorum. Önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu maçın çalışmalarını sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

“Balıkesir maçına da 3 puan için çıkacağız”

Balıkesirspor maçından da galibiyetle ayrılacaklarını dile getiren Dağ, “Balıkesirspor maçının zor geçeceğini düşünüyorum. Ancak biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Bu ve bundan sonraki maçlara da 3 puan için çıkacağız. Alacağımız iyi sonuçlarla üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195