Title of a News Article

Balıkesirspor'da yüzler gülüyor

.

Balıkesirspor'da yüzler gülüyor
banner206

TFF 1. Lig'in 14. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Balıkesirspor'da moraller yerinde bulunuyor.

Balıkesirspor, TFF 1. Lig'in 14. haftasında evinde Şanlıurfaspor karşılaşacak. Balıkesirspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Can Cangök nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma koşusu başladı. Oyuncular daha sonra 5’e 2 pas çalışması ve topa sahip olma hareketlerine çalıştı. Ligin 13. haftasında deplasmanda oynadığı Boluspor maçını 3-2 kazanan Balıkesirspor’da moraller en üst düzeyde.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Direktör Can Cangök, “Eksik ve moralsiz bir şekilde gittiğimiz Boluspor maçında oyuncularım zor saha şartlarına rağmen güzel futbol ile sahadan galibiyet alarak ayrıldılar. Bu galibiyet takımımda birlik ve beraberlik seviyesini arttırdı. Maçta beni en çok sevindiren olay, futbolcularımın kendi kalesine attığı gol sonrası genç oyuncum Oğuzhan’ın yanına gelerek moral vermeleri. Bunu birlikteliğin ve arkadaşlığın güzel bir göstergesi olarak gördüm ve çok mutlu oldum" dedi.

Bu hafta sonu Atatürk Stadı'nda karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçına tüm şehri davet eden Cangök, "Balıkesirspor’un başına geldiğim 6. haftadan bu yana takımım iyi bir gidiş gösteriyor. Bu süre içinde TFF. 1. Lig'de oynadığımız maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve Altınordu maçında son dakikada penaltıdan yediğimiz bir gol ile mağlup olduk. Ama Altınordu maçını hepimiz unuttuk. Bu hafta Cumartesi günü Atatürk Stadında oynayacağımız Şanlıurfaspor maçına tüm taraftarlarımızı güzel futbolumuzu izlemeye davet ediyorum. Balıkesirspor’a şehrimizin üst düzey yöneticileri, bürokratları ve tüm Balıkesirlinin sahip çıkmasını bekliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195