Title of a News Article

Başkan Bayık'tan Turnuva Öncesi Kick Box'culara Moral Ziyareti

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Belediyesi sponsorluğunda 1 Aralık’ta turnuvaya katılacak olan Hilvanlı Kick Box sporcularına turnuva öncesi moral ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Bayık'tan Turnuva Öncesi Kick Box'culara Moral Ziyareti
banner206

Gösterdikleri başarılı çalışmalarla şimdiye kadar birçok müsabakada dereceye giren Hilvanlı genç Kİck Box’cuları Hilvan Belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda ziyaret eden başkan Bayık, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına 1 Aralık’ta Adana’da düzenlenecek olan  ‘Muay Thai Turnuvası ‘ öncesinde ziyaret ederek, kendilerine başarılar diledi. 

 

Genç Kick Box sporcularının antrenmanlarını izleyen Bayık, sporcuların başarılı olabilmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 

‘Şimdiye kadar Türkiye çapında birçok defa derece yapmış sporcularımız, 1 Aralık’ta Adana’da düzenlenecek olan ‘Muay Thai Turnuvası’na katılacaklar. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen turnuva öncesinde genç sporcularımıza moral vermek ve kendilerine destek olmak için ziyarette bulunduk. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arınması için yapılan her türlü sportif aktiviteye bugüne kadar nasıl destek verdiysek; bugünden sonrada aynı şekilde destek vermeye devam edeceğiz. Katılacakları turnuvada Hilvan’ı temsil edecek olan gurur kaynağımız Kick Box sporcularımıza başarılar diliyorum’ dedi. 

 

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen turnuva 7 kişilik grupla katılacaklarını belirten Kick Box antrenörü Emre Bebe ve yardımcısı Mustafa Coşkun, yapılan ziyaretin kendilerine büyük moral verdiğini belirtip desteklerinden dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195