Title of a News Article

Başkan Ekinci Gençliğe yatırım yapmaya devam ediyor

Başkan Ekinci Gençliğe yatırım yapmaya devam ediyor
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Ev’ler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle sık sık bir araya geliyor.  Gençler arasında düzenlenen turnuvanın final müsabakasına da katılan Başkan Ekinci, gençliğe yatırımlarının süreceğini belirtti. 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Ev’ler Spor Salonlarında eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvası final müsabakasında başaralı gençlerle bir araya geldi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ak Ev’ler Spor Salonlarındaki gençlerle sık sık bir araya gelmeyi sürdürüyor. İlçede 3 Gençlik Merkeziyle birlikte toplamda 20 Ak Ev Spor Salonunda bir yandan değerler eğitimi alan gençler diğer yandan sosyal- kültürel ve sportif faaliyetlere de yönlendiriliyor. Ak Ev’ler Spor Salonlarından kendi branşları dışındaki kurslara da katılım gösteren gençler, bir yandan sosyal ve sportif faaliyetler diğer yandan milli ve manevi değerler eğitimi alıyor. Yaklaşık 6000 gencin çeşitli branşlarda eğitim aldığı gençlerin için düzenlenen halı saha futbol turnuvası final müsabakasıyla sona erdi. Final müsabakalarına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, başarılı takımlara ve gençlere kupa ve madalyalarını verdi. Hayati Harrani 2 Ak Ev Spor Salonun 1. Olduğu turnuvada, Muradiye Ak Ev Spor Salonu 2. Şıh Maksut Spor Salonu da 3. Oldu. Akabe Ak Ev Spor Salonun en centilmen takım seçildiği turnuvada gençlerle bir araya gelen Başkan Ekinci, gençlere yatırımın süreceğini belirtti. 
Turnuva sonrası gençlerle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptığı açıklamada, belediye olarak gençlere yatırımlarının süreceğini belirtti. Gençliğin enerjisini, sosyal ve sportif faaliyetlere aktarma amacı taşıdıklarına vurgu yapan Başkan Ekinci şunları söyledi,”Eyyübye Belediyesinin en güzel sosyal projesi olan Ak Ev’ler Spor Salonundaki gençlerle bir aradayız. 17 mahallemizde Ak Ev’ler Spor salonumuz mevcut. Bu salonlarında gençlerimiz salon sporlarındaki kursların yanında değerler eğitimi alıp, milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olması noktasında eğitimler alıyorlar. Öte yandan malumunuz Eyyübiye ilçesi 36 merkez mahalleden oluşuyor. İlçenin bir ucundaki bir mahalle ile diğer ucundaki başka bir mahalle arasında ciddi bir mesafe bulunmakta. Bizler de Eyyübiye aidiyetini daha da güçlendirmek için bir faaliyet düşündük. Bu da Ak Ev’ler Spor Salonları arasında değişik turnuvalar düzenlemekle başladı. Bunların biri de futbol turnuvası oldu. Bugün de final müsabakası yapıldı. Hayati Harrani 2 takımı 1. Olurken, Muradiye Ak Ev Spor Salonu 2. Şıh Maksut Spor Salonu da 3. Oldu. En centilmen takımımızda Akabe Ak Ev Spor Salonu oldu. Bu vesileyle mahalleler arasında gençlerin kaynaşması adına da turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz. Bu tarz turnuvalarla gençlerimizin enerjilerini aktaracakları alanlar da oluşturmuş oluyoruz. Bu turnuvadan sonra da okçuluk, satranç, masa tenisi ve atletizm alanlarında da turnuvalar düzenlenecek. Amacımız gerek ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil edecek gençleri de aramızdan çıkarmak ve buna ön ayak olmak. İnşallah aramızdan çıkacak bu gençlerimiz de ilçemizin sesini en iyi şekilde duyurmuş olacaklardır. “


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195