Title of a News Article

Başkan Şimşek rotayı çizdi

Başkan Şimşek rotayı çizdi
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, ligi ilk 2 sırada tamamlayarak Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirterek, “Son haftalarda elde ettiğimiz başarılı sonuçlar bizi umutlandırdı. Birlik ve beraberlik içerisinde sezonu mutlu kapatmayı arzuluyoruz” dedi.

Bakan Faruk Çelik’in seçim sonrasında Urfa’dan ayrılacak olmasına da vurgu yapan Şimşek, “Sayın Bakanımızın Urfa’ya ve Urfaspor’a büyük emekleri oldu. Şanlıurfaspor’u Süper Lig’e yükseltip, Bakanımızı da mutlu bir şekilde göndermek istiyoruz” dedi.

PTT 1. Lig’de son 5 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan ve 39 puanla 6. Sıraya yükselen Şanlıurfaspor’da gözler ilk iki sıraya dikildi. Cihat Arslan’ın ayrılmasının ardından göreve gelen Teknik Direktör Osman Özköylü ile alınan başarılı sonuçlarla yükselişe geçen Sarı-Yeşilliler, önümüzdeki haftalarda oynayacağı çok kritik karşılaşmalardan da galibiyetlerle ayrılıp ilk iki şansını sürdürmeyi planlıyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek de, Urfastar aracılığıyla Şanlıurfalılara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Son haftalarda alınan iyi sonuçların herkesi mutlu ettiğini vurgulayan Şimşek, “Urfa kamuoyunun bu başarılı sonuçların ardından birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekiyor.  Alınan bu sonuçların ardından ilk iki şansımız arttı. Önceliğimiz ilk ikiye girip Süper Lig’e çıkmaktır, bu olmasa bile Play-Off’tan üst lige yükselmek istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız 3-4 maç bizim kaderimizi belirleyecektir. Bunun için herkesin bu takıma destek vermesini bekliyorum. İnşallah güzel sonuçlar alacağız” dedi.

 

Şimşek: Bakan’ı mutlu göndermek istiyoruz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 2011 genel seçimlerinde Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen ve bu seçimlerde partisinin üç dönem kuralından dolayı aday olmayacak olan Bakan Faruk Çelik ile ilgili de konuşarak, “Bakanımızın, Urfa’nın gelişmesine sağladığı katkılar kadar Urfaspor’un üzerinde de emeği çoktur. Urfaspor, Bakanımızın desteğiyle PTT. 1. Lig’e çıktı; şuanda da Süper Lig’i kovalıyor. Bu başarıda Bakanımızın emeği büyüktür. Önümüzdeki seçimlerde aday olmayacak olan Sayın Faruk Çelik’i Süper Lig’e çıkarak ödüllendirmek istiyoruz, kendisini Urfa’dan mutlu bir şekilde göndermeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195