Title of a News Article

Başkan uğurlu geldi!

Başkan uğurlu geldi!
banner206

AK Parti’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor’un maçlarına gittiği Bucaspor ve Ankaraspor maçından mutlu ayrıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor’un 4-1 galip geldiği Bucaspor maçında olduğu gibi Ankaraspor deplasmanında da takımı yalnız bırakmadı. Şanlıurfaspor’un Ankaraspor ile oynadığı karşılaşmayı protokol tribününde  Başkan Güvenç’in yanı sıra Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Kültür Bakanlığı Tanıtım Genel Müdür Yardımcısı Selami Yıldız, Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri ve Urfalı iş adamları izledi.

Bucaspor maçının ardından Ankaraspor’u da deplasmanda 2-0 yenmesi protokol tribününde bulunanları da mutlu etti. Bucaspor ve Ankaraspor maçlarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak izleme fırsatı bulan Güvenç, Sarı-Yeşilli ekibin bu iki maçtan da galibiyetle ayrılmasıyla büyük sevinç yaşadı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2014, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195