Title of a News Article

Basketbolda Önemli Hamle

Basketbolda Önemli Hamle
banner206

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan seminerler sonunda Şanlıurfa Basketbolunun 4 ismine yeni görev verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Süperlig Gözlemcisi aynı zamanda Şanlıurfa Basketbol İl Temsilcisi Namık Kemal Ergüven, görevine devam ederken Hüseyin Emre Erol ve 19 yaşındaki hakem Hamza Çalışkan, C Klasman olurken, Ali ŞAZ ise TBF Teknik Komiser görevinden Hakem Değerlendirmeni olarak görevlendirildi.

Şanlıurfa Basketbol İl Temsilcisi N.Kemal ERGÜVEN şunları aktardı:
"Bayrağı aldığımız günden itibaren yapılanları sıralarsak yükselen bir grafik çizdik Kadınlar Türkiye Kupası ile beraber Şanlıurfada iyi işler yapmak için bayrağı devraldık ve yolun başında 19 yaşındaki evladımız Hamza ÇALIŞKANI C Klasmanına kazandirdık geçtiğimiz yıl çıktığı maçlarda iyi bir grafik sergileyen H.Emre EROL kardeşimizde C kalsman olmayı hak kazandı.Basketbolda iyi işler yapmak icin çıktığımız yolda ekip arkadaşlarıma tşk ederim.başarılar sağlam güvenilir ekiplerle beraber gelir. Böyle bir ekiple beraber olduğum için çok mutluyum hepsine ayrı ayrı tşk ederim.ifadelerini kullandı Şanlıurfa Basketbolunun patronu."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195