Title of a News Article

Beklenen gol 90.dakikada geldi...

.

Beklenen gol 90.dakikada geldi...
banner206

 Şanlıurfapor sezonun belkide en değerli 3 puanını aldı. Ligde alt sıralarda kurtulmak isteyen Şanlıurfaspor  kendisi alt sıralardan kurtulmak isteyen Karşıyakasporu maçın son dakikasında yenmeyi başardı. Maç kazanamama stresi olan Şanlıurfaspor  çok zorlandığı Karşıyaka maçında galip gelmeyi başardı.


PTT 1.Lig ekiplerinden temsilcimiz Şanlıurfaspor, bugün kendi evinde Karşıyakaspor’u konuk etti. Şiddetli puana ihtiyacı olan  her iki takım transfer sezonun devre arasında kurdukları yeni takımla saha çıktılar.  Şanlıurfaspor yeni transferlerden 9 ismi sahaya sürdü. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti. Her iki takımın ilk yarıda az pozisyona girdi.  Şanlıurfasporun son transferi olan  Lomana Lualua maçın 60. dakikasında  oyuna girdi. Şanlıurfaspor  2.yarıda 70.dakiakaya kadar 3 net gol kaçırdı.ve Şanlıurfaspor beklenen golü Edinyo'nun 89. dakiakasında ki penaltı atışı ile buldu.
Şanlıurfaspor ligde 5 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı ve puanını 20'ye çıkardı.  Puan sıralamasında yerini averajla koruyan Şanlıurfaspor yeni transferleri ile taraftarların begenisini kazandı. Taraftarlar maç sonrası futbolcu ve teknik heyeti tebrik etti. Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yöneticiler maçtan sonra rahat bir nefes aldılar. 



HAKEMLER:ABDULKADİR BİTİGEN  İLYAS EMEKTAR(1. Yardımcı Hakem) MEHMET SALİH MAZLUM(2. Yardımcı Hakem) ADEM ELGÖRMÜŞ(Dördüncü Hakem)



ŞANLIURFASPOR:

 

1.EMRAH TUNCEL

2. HİKMET BALİOĞLU

3. ŞABAN ÖZEL

6. KUBİLAY SÖNMEZ (LUALUADK.70)

12. İBRAHİM HALİL ÇOLAK (EDİNYOU 80.DK)

18. EL HADJI MAKHTAR THIOUNE

25. TİMUR BAYRAM ÖZGÖZ

39. AHMET ARAS( RAMAZAN SAL)

48. ERHAN KARTAL

53. LOKMAN GÖR

77. AMIN SOLEIMAN ASKAR

KARŞIYAKASPOR:

18. ERSİN AYDIN

3. JOSIP KVESIC

31. ALİ KEMAL ÖZKAN

17. TAHA BALCI

19. YOUSSEF YEŞİLMEN

22. EFE HALİL ÖZARSLAN

24. ŞAHİN AYGÜNEŞ

26. MUSTAFA AŞAN

27. KYRYLO KOVALCHUK

44. ABDEL RHAMANE KHALIL DIARRA

95. MUHAMMET FATİH ÖZTEKİN

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195