Title of a News Article

Bin bilette Mahir Çoban'dan...

Bin bilette Mahir Çoban'dan...
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfaspor Play-Off mücadelesi yarı final ikinci maçında deplasmanda 3-2 yendiği 24 Erzincaspor'u kendi sahasında ağırlıyor. Daha çok taraftar ile takıma destek verme adına fotoğraf sanatçısı Mahir Çoban bin bilete finansman olarak örnek bir hareket sergiledi.

1. Lige çıkma yolunda play-off mücadelesi veren Şanlıurfaspor pazar günü saat 20.00'de kendi sahasında rövanş maçına çıkıyor. Taraftar desteğiyle rakibine adeta sahayı dar etmek isteyen sarı yeşilli takım için taraftara büyük iş düşüyor.

Tribünlerin tıka basa dolu olmasını isteyen Urfa sevdalılarından fotoğraf sanatçısı Mahir Çoban, bin bilete finansman olarak şanlı taraftara jestte bulundu.

"Şanlıurfaspor'u desteklemek ve taraftarları bir araya getirmek amacıyla böyle bir adım attık. Bu maçın büyük bir önemi var ve taraftarlarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz. Umarım bu biletler, takımımıza ekstra bir motivasyon sağlar ve taraftarlarımızı tribünde coşkuyla desteklemeye teşvik eder" ifadeleriyle çağrıda bulunan Çoban tüm taraftarı takımı yalnız bırakmamaya davet etti.

Şanlıurfaspor taraftarları Mahir Çoban'ı bu hareketinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2023, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195