Title of a News Article

Bölgesel lige hazırlanıyorlar

.

Bölgesel lige hazırlanıyorlar
banner206

Haliliye Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı, katıldığı Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi için çalışmalarını yoğun ve aralıksız bir programla sürdürüyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un “sporun ve sporcunun yanındayız” söylemiyle hareket eden Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Haliliye Belediye Spor Kulübü, sporun her branşında başarı üstüne başarı yakalıyor. Son olarak Kick Boks takımından Mevlana Altuntaş’ın Avrupa Kick Boks 3’üncüsü olduğu kulüp, basketbol alanında da yeni bir hamle yaptı. Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, Şanlıurfa’yı temsilen Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi’ne katıldı. Gençlerin ağırlıkta yer aldığı takımda, birbirinden tecrübeli lig tecrübesi bulunan sporcular da yer alıyor.

Hakan Ülgen ve Sinan İncik’in antrenörlüğünü yaptığı Haliliye basketbol takımı, çalışmalarını da disiplinli bir şekilde program dahilinde yürütüyor. Alanında tecrübeli antrenörlerin çalıştırdığı takım, ilk karşılaşmasını 12 Kasım 2016 Cumartesi günü Mersin Silifke’de oynayacak.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporu sevdirmeyi amaçlayan Haliliye Belediyesi, her daim sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195