Title of a News Article

Bombayı patlattılar

Bombayı patlattılar
banner206
Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor ile birlikte mücadele ettiği PTT 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor, Belçika'nın Anderlecht takımından anlaştığı Ronald Vargas ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Bal-Kes daha önce Urfaspor'dan Abdulhamit Yıldız ile birlikte 12 futbolcuyu renklerine bağlamıştı. 
Balıkesirspor'un Belçika'nın Anderlecht takımından transfer ettiği Ronald Vargas, iki yıllık sözleşme imzaladı. Venezuelalı oyuncunun transferi için iki ayı aşkın bir süre uğraş verdiklerini açıklayan Başkan Tuna Aktürk, "Belçika'da 5 sezon top koşturan, UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan kaliteli bir futbolcuyu renklerimize bağladık. Süper Lig'e renk katacak iyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Savunmaya, orta sahaya ve forvet hattına birer oyuncu daha alıp, transferi kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
AEK ve Sevilla'dan teklif almasına rağmen Balıkesirspor'u tercih ettiğini açıklayan Vargas ise, "Türkiye'de kendimi daha fazla geliştireceğime inandığım için Balıkesirspor'la anlaştım. Burada iyi bir performans ortaya koymak istiyorum" dedi.
Balıkesirspor transferde Manisaspor'dan Bülent, Murat, Eray, Buca'dan Okan, Şanlıurfaspor'dan Abdülhamit, Alanzinho, Galatasaray'dan Sercan, Ankaraspor'dan Gökhan Ünal, Gençlerbirliği'nden Kulusic, Braga'dan Coelho ve Boşnak kaleci Hasagic'i aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 02:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195