Title of a News Article

Bonservisi dudak uçuklattı!

Bonservisi dudak uçuklattı!
banner206

Şanlıurfaspor, Trabzonspor’un genç oyuncusu Gökhan Alsan’a talipli oldu. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gökhan’ın bonservisi için 2 Milyon TL istediği öğrenildi.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de 2014-2015 futbol sezonu için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda sürdürülecek transfer çalışmalarında birçok isim gündeme geliyor. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Sarı-Yeşillilerin transfer listesinde Trabzonlu Gökhan Alsan da yer alıyor. Şanlıurfaspor Transfer Komitesinin, genç futbolcuyu renklerine bağlamak için Trabzonspor ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Ancak Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Gökhan’ın bonservisi için 2 Milyon TL istemesi bu transferi zora sokuyor. Bonservis bedelini çok bulan Sarı-Yeşilli ekibin, gelecek vaat eden genç futbolcuyu kiralayabileceği de belirtiliyor.

 

Mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor

Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor’da forma giyen 24 yaşındaki Gökhan Alsan, orta saha ve forvet mevkilerinde forma giyebiliyor. Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan ve 1461 Trabzon'da da forma giyen 23 yaşındaki Gökhan Alsan, Süper Lig'de 2 maçta görev yaptı. PTT 1. Lig'de 46 karşılaşmada 7 gol attı, 2. Lig'de ise 90 karşılaşmalarda rakip fileleri 13 kez havalandırma başarısını gösterdi. Genç futbolcu; istikrarı, mücadeleci yapısı, akıl dolu pasları, uzaktan şutları ve duran toplardaki etkili performansıyla göze çarpıyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195