Title of a News Article

Bu adamın Urfaspor'da ne işi var?

.

Bu adamın Urfaspor'da ne işi var?
banner206

Şanlıurfaspor’da oynadığı dönemde Sarı-Yeşilli takımı alacaklarını alamadığından dolayı mahkemeye veren Menajer Sedat Yeşilkaya, bugünlerde Şanlıurfaspor’un peşini bırakmak bilmiyor. Saha içine kadar girip çocuklar gibi istediğini almayana kadar çıkmayan Menajer Sedat Yeşilkaya, rahatsızlık vermeye başladı. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de Hüseyin Dağ’ın takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde henüz istenilen sonuçları alamayan Şanlıurfaspor’da şimdi de menajer krizi yaşanıyor. Geçmişte Hakan Şirin ve Zafer Tüzün gibi menajerlerden ağzı yanan Sarı-Yeşilliler, öyle belli ki bu olanlardan halen ders çıkarmamış. Çünkü Tugay Kerimoğlu’nu Urfaspor’a getiren isim olan Menajer Sedat Yeşilkaya, bugünlerde Sarı-Yeşilli ekibi biran olsun yalnız bırakmıyor. Sarı-Yeşilli ekipte oynadığı dönemde alacaklarını alamadığı için Urfaspor’u mahkemeye veren Yeşilkaya’nın, tesislerde Urfaspor’un yaptığı tüm antrenmanlara katılması kamuoyunda tepki topluyor. Basın mensuplarını dahi antrenmanlara almayan Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’nun, Urfaspor’da herhangi bir resmi görevi bulunmayan Sedat Yeşilkaya’ya göz yumması ve Şanlıurfaspor Yönetiminin de buna sessiz kalması büyük eleştiri alıyor. Yeşilkaya, birçok fotoğrafta Tugay Kerimoğlu ile yan yana antrenmanlarda görünüyor.  

 

Taraftarlar endişeli

Taraftarlar, geçmişte menajerlerden dolayı Urfaspor’un büyük çileler çektiğini belirterek, “Artık bu konularda hassas davranılması gerekmektedir. Urfaspor’un menajerlerden uzak tutulması lazım. Özellikle Urfaspor’u mahkemeye veren bir kişinin Urfaspor Tesislerinden ayrılmaması bizi endişenlendiriyor. Yönetimin biran önce bununla ilgili gereken önlemleri almasını bekliyoruz. Aksi takdirde Urfaspor bu gidişle uçuruma gidecektir” dediler. 


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 16:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fanatik Urfasporlu
Fanatik Urfasporlu - 8 yıl Önce

Urfaspor'u gelen çarpıyor, giden çarpıyor. Buna da dikkat etmek lazım

Veysel Gülgül
Veysel Gülgül - 8 yıl Önce

sedat yeşilkaya şimdiden transfer listesini vermiş gelecek oyuncular belli işe yaramayan kapida bonservisi elinde olanlar gelecek sakat oyuncu var onunda alacak Allah sonumuzu hayir etsin zafer tüzün gitti bu geldi

taraftar
taraftar - 8 yıl Önce

Yönetim Gönderemiyor,HABER YAPARAK MI GÖNDERECEK

SIRADAKİ HABER

banner195