Title of a News Article

Bu maçta dostluk kazandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Ceylanpınar Belediyesi'nin sponsor olduğu öğretmenler arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Pınarbaşı Okulu öğretmenleri oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar İlçe Temsilciliği öncülüğünde Ceylanpınar Belediyesi'nin sponsor ilçede bulunan okullarda görev yapan öğretmenler arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Finalde Pınarbaşı Okulu ile Yenice-Damlacık Okulu karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Şampiyonu belirlemek için ise penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Pınarbaşı, Yenice-Damlacık'a üstünlük sağlayınca turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon için düzenlenen kupa ve ödül törenine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Fazlı Şen Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, TÜGVA Ceylanpınar İlçe Başkanı Ali Tuncay Asrağ ile davetliler katıldı.

BAŞKAN ATİLLA SPORCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Törende protokol konuşmalarının ardından turnuvada ilk üç dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Öte yandan turnuvada hakemlik görevini üstlenen hakemlere de plaket takdim edildi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, turnuva da mücadele eden sporcuları tek tek tebrik etti. Başkan Atilla, turnuvada ikinci olan Yenice-Damlacık Okulu'na madalya ve kupalarını verdi.

"GENÇLERİN SPORA DAHA BAĞLI OLDUĞU BİR GELECEK İNŞA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, gençlerin spor aktivitelerini arttıracak projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Atilla, "Bu tür aktiviteler fiziksel ve zihinsel açıdan her kesim için önemlidir. Bunun yanında biz de Ceylanpınar Belediyesi olarak gençlerimizin spor aktivitelerini artıracak projeleri hayata geçirerek gençlerin spora daha bağlı olduğu bir gelecek inşa etmeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz turnuvada çok güzel bir şekilde okullarını temsil etti. Turnuvaya katılan bütün öğretmenlerimiz bizim için başarılı oldu, hepsini tebrik ediyorum. Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu turnuva da takımlar değil dostluk ve kardeşlik kazandı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195