Title of a News Article

Bucaspor Urfa'ya iddialı geliyor

Bucaspor Urfa'ya iddialı geliyor
banner206

 PTT 1'inci Lig'ten düşmeme mücadelesi veren Bucaspor'da teknik direktör Levent Eriş'in göreve gelmesiyle yeni bir sayfa açıldı.

Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor'la karşılaşacak sarı lacivertlilerde Mustafa Bahadır döneminde formayı unutan kaleci Çağlar, stoper Tahacan ve Gökhan, sol kanat Erkan ile santrfor Çağrı, Levent Eriş'in gelmesiyle yeniden oynama şansı yakaladı. Üç gündür takımın başında olan Levent Eriş'in çift kalelerde Çağlar, Tahacan, Gökhan ve Erkan'a as takımda görev vermesi dikkat çekti.

Tahacan'ı sağ bekte, Erkan'ı da sol bekte deneyen tecrübeli çalıştırıcı savunmanın göbeğinde oynayan Nsaliwa'yı orta sahaya çekip, Gökhan'ı defansa monte etti. Çağlar'a da kaleyi emanet eden Eriş, oyuncularının lig yeni başlıyormuş gibi Şanlıurfaspor maçına hazırlandığını söyledi. Geçmiş dönemlerde tercih edilmeyen futbolcuları değerlendirmeme gibi bir lüksünün olmadığını anlatan Eriş, "Bitime 7 maç kala herkesten faydalanacağım. Kurtuluş savaşı verdiğimiz bu sezonda tüm takım performansını iki katına çıkarmak zorunda. Her şeye sıfırdan başlayacağız" yorumunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 15:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet ozan
mehmet ozan - 9 yıl Önce

geldikleri gibi giderler...

SIRADAKİ HABER

banner195