Title of a News Article

Bundan sonraki yol haritası belirlendi

Bundan sonraki yol haritası belirlendi
banner206

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Adana Demirspor yenilgisiyle ilk iki şansını kaybettiklerini bundan sonra Play-Off’a odaklanacaklarını söyledi.

Adana Demirspor yenilgisiyle 43 puanla 7. Sıraya düşen Şanlıurfaspor, kalan maçlarda alacağı başarılı sonuçlarla ligin Play-Off potası içerisinde bitirmeyi amaçlıyor. Şanlıurfaspor, ligin 28. Haftasında sahasında ağırlayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını ise yoğun bir şekilde sürdürüyor. Küme düşmeme mücadelesi veren Buca’yı yenmekten başka bir şey düşünmeyen Sarı-Yeşilliler, bundan sonraki maçlarda hiç puan kaybetmek istemiyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Adana Demirspor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, “Çok kritik bir karşılaşmaydı. Her zaman olduğu gibi bu maçta da yol yollarında sıkıntı yaşadık ve bundan dolayı da rakibe 1-0 yenildik. Üzüntülüyüz” dedi.

İlk iki şanslarının tükendiğini dile getiren Şimşek, “Bundan sona tamamen Play-Off’a odaklanacağız. Ligde final niteliğinde 7 maçımız kaldı. Bu maçları güzel sonuçlarla tamamlayıp ligi ilk 6’da bitirmeyi hedefliyoruz. Play-Off’a kalıp Süper Lig’e çıkma şansımızı orada sürdürmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195