Title of a News Article

Büyükşehir Belediyespor hayal kırıklığı yaşattı

Büyükşehir Belediyespor hayal kırıklığı yaşattı
banner206

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, aldığı başarısız sonuçların ardından küme düştü.

Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 1. Grup’ta dün oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi. 9 takımın mücadele ettiği ligde, 37 puanla şampiyonluğa ulaşan takım Arguvan Belediyespor oldu. Şanlıurfa’yı temsil eden Viranşehir Belediyespor da ligi 31 puanla 2. Sırada ve Siverek Belediyespor ise 30 puanla 3. Sırada tamamladı. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor da aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı. Güçlü bir kadro kurarak sezona başlayan Büyükşehir Belediyespor, sezonu 29 puanla tamamlayarak ligden küme düştü.

Bu arada önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde Şanlıurfa’yı 2 takım temsil edecek. Bu takımlardan birisi Viranşehir Belediyespor olacak. Diğer takım ise Siverek Belediyespor ya da Akçakale Belediyespor olacak. Siverek Belediyespor ile Süper Amatör Şampiyonu Akçakale Belediyespor, Play-Off maçı oynayacak. Bu karşılaşmadan zaferle ayrılacak takım, Viranşehir Belediyespor ile birlikte önümüzdeki sezon BAL’da Şanlıurfa’yı temsil edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195