Title of a News Article

Büyükşehir emin adımlarda...

.

Büyükşehir emin adımlarda...
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli basketbol takımı Garanti Tekerlekli Basketbol ligi lideri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımını 65-54 skorla yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Garanti Tekerlekli Basketbol ligi liderini kendi sahası ve seyircisi önünde takım oyuncuların üstün performansıyla maç sonuna kadar skor üstünlüğünü korumayı başardı.

GAP Arena Kapalı Spor Salonunda oynan karşılaşmada; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı ezeli rakibine seyircilerin desteğiyle maçın başından sonuna kadar nefes aldırmayan oyunu ile önemli bir galibiyete imza attı. Namaglup lideri yenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı kendi sahasında 65-54 skorla şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Takım koçu Serdar Yıldırım maç sonu yaptığı açıklamada  ezeli rakiplerine karşı önemli bir galibiyet elde ettiklerinin altını çizerek, "11 maçtır namaglup  devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımına karşı galip geldik.Çekişmeli bir maç oldu.Oyuncularımı kutluyorum.Bu galibiyeti başta bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ye ve bize destek olan herkese armağan ediyoruz" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195