Title of a News Article

Canpolat, o gençlerle buluştu

Canpolat, o gençlerle buluştu
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye tarafından salon talepleri karşılanan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınavına hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Bizler her zaman olduğu gibi gençliğin yanında olmak adına elimizdeki mevcut imkanları sizler için seferber ettik” dedi.

Haliliye Belediyesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınavına hazırlanan öğrencilerin sesine kulak verdi. Belediyeden sınavlara hazırlanmak için spor salonu talebinde bulunan öğrenciler boş çevrilmedi. Haliliye Belediyesi bünyesinde olan Sabiha Özlek Spor Salonu’nun kapıları gençlere açıldı. 30 kız ve 70 erkek öğrencinin hazırlandığı yetenek sınavı için Belediye, salonun kapılarını açmakla kalmayıp uzman eğiticiler tarafından ücretsiz kurs da vermeye başladı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat yetenek sınavlarına girecek olan öğrencileri spor salonunda ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Canpolat, öğrencilere başarı temennilerinde bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Bizlere müracaat ettiniz bizden bir salon talebinde bulundunuz.  Elimizdeki mevcut imkânları sizler için seferber ettik. Buradaki eksiklerinizi karşılamak için arkadaşlarımız ilgileniyorlar. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sınavlara gireceksiniz. Bu salonda hazırlanıyorsunuz. Urfalı hemşerilerimiziniz, bizler her zaman olduğu gibi gençliğin, sizin gibi genç arkadaşların yanında olmak adına Haliliye Belediyesi olarak seferberlik ilan etmiş durumdayız. Buraya gelip sınavlarınız için başarı dileklerimizi iletmek istedim. Ben sınav öncesi bu çalışmalarınızda ve sınavlarınızda sizlere başarılar diliyorum.”

Öğrenciler ise Haliliye Belediyesinin bu imkanı kendilerini sunduğu için başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195