Title of a News Article

Çavuş: Artık her maç final

 Çavuş: Artık her maç final
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, ligde oynayacakları son 6 maç kaldığını belirterek, “Bundan sonra bizim için her maç final olacak. Kalan maçlarımızı iyi sonuçlarla kapatıp ligi ilk 6’da tamamlamayı arzuluyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 29. Haftasında deplasmanda oynayacağı Altınorduspor maçının hazırlıklarıı sürdürüyor. Bucaspor galibiyeti ile moral bulan Sarı-Yeşilliler, Altınordu maçının hazırlıklarına galibiyet parolasıyla devam ediyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, Altınordu maçından puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, ligi ilk 6 sırada tamamlamak istediklerini söyledi. Urfastar’a açıklamada bulunan Çavuş, ligde son 6 maçın kaldığını belirterek, “Bu maçları iyi bir şekilde tamamlayıp hedefimize ulaşmayı arzuluyoruz. Bu konuda teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

Cumartesi günü deplasmanda Altınorduspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Çavuş, “Çok zor bir maç olacak. Çünkü Altınordu son 3 maçından galip ayrıldı. Ancak bu hiç bizi korkutmuyor, her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan parolasıyla çıkacağız. İzmir’den güzel sonuçla döneceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195