Title of a News Article

Çavuş: “İki maç kaderimizi belirleyecek”

Çavuş: “İki maç kaderimizi belirleyecek”
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, önümüzdeki haftalarda oynayacakları Samsunspor ve Adana Demirspor maçlarının kaderlerini belirleyeceklerini söyledi. 

ABDÜSELAM YAVUZ
Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, deplasmanda alınan 2-1’lik Manisaspor maçını değerlendirdi. Manisaspor karşısında güzel futbol ortaya koyduklarını belirten Çavuş, “Küme düşmemek için mücadele eden Manisaspor deplasmanı da 3 puanla kapatmamızdan dolayı çok mutluyuz. Bu galibiyetten dolayı teknik heyet ile futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

 Son 6 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak ilk iki şanslarını sürdürdüklerini dile getiren Çavuş, “Şuanda 42 puanla 6. Sıradayız. Lider Kayserispor ile 11, ikinci olan Adana Demirspor’la da aramızda 6 puan farkı bulunuyor. İkinci olamamamız için hiçbir neden bulunmuyor. Bundan sonraki maçları da kazanıp ilk iki sıraya yerleşmek istiyoruz.  Önümüzde oynayacağımız Samsunspor ve Adana Demirspor maçları bizim ilk iki hedefimizde belki de kaderimizi belirleyecek. Öncelikli hedefimiz bu iki maçımızı da 6 puanla kapatıp üst sıralara yükselişimizi sürdürmek” diye ifade etti.

 

Samsun’u da yeneceğiz

Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, milli maçlarda nedeniyle lige bir hafta ara verildiğini anımsatarak, “Ligin 26. Haftasında Samsunspor’u konuk edeceğiz. Bu maçı da taraftarlarımızın vereceği destekle 3 puanla kapatacağımızı düşünüyorum. Zaten bu karşılaşmada Samsun’u yenmekten başka bir hedefimiz bulunmuyor” diye kaydetti.

 

Birlik ve beraberlik çağrısı

Çavuş, Şanlıurfalılara birlik ve beraberlik çağrısında da bulundu. Şanlıurfaspor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı Urfa spor kamuoyunun da büyük sevinç yaşadığını vurgulayarak, “Bu sevincimizi sürdürmemiz lazım. Bunun için bundan sonraki maçlarda brirlik ve beraberlik içerisinde olalım. Takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmayalım. Özellikle de iç sahada oynayacağımız maçlarda tribünleri doldurup 90 dakikada boyunca takımımızın kazanması için centilmence destekte bulunalım. Birlik ve beraberlik ortamının oluşmasıyla birlikte bu güzel sonuçların devam edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195