Title of a News Article

Ceylanlar'dan gol resitali

Ceylanlar'dan gol resitali
banner206
Süper Amatör Ligi'nin 20'nci haftasında Yeni Harranspor'a konuk olan Ceylanpınar Belediyespor rakibine gol olup yağdı. Ceylanlar sahadan 6-1 gibi net bir skorla ayrılmayı bildi.

Süper Amatör Ligi'nin iddialı ekiplerinden Ceylanpınar Belediyespor, ligin 20'nci haftasında Yeni Harranspor'a konuk oldu.  Ceylanpınar Belediyespor maça "Kalbimizle, dularımızla Mehmetçik'in yanındayız" pankartıyla çıktı. Pankarta taraftarda alkışlarla destek verdi.

GENÇ YILDIZLARDANN FUTBOL RESİTALİ
Maça hızlı ve daha atak başlayan taraf Ceylanpınar Belediyespor oldu. Rakip kaleyi ablukaya alan Ceylanpınar Belediyespor 13'üncü dakikada genç futbolcu İlhan Doğan ile durumu 1-0 yaptı. Attığı golden sonra moral bulan Ceylanlar, İlhan Doğan ile 25'inci dakikada durumu 2-0 yaptı. Dakikalar 36'yı gösterdiğinde genç yıldız İlhan Doğan bir kez daha sahneye çıktı kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve durumu 3-0 yaptı. İlk yarının bitimine dakikalar kala ev sahibi Yeni Harranspor'da bir gol buldu ve durumu 3-1 yaptı. Ceylanlar soyunma odasına 3-1 galip gitti.
İkinci yarıda da sahada ilk yarıdan farksız bir görüntü vardı. İkinci yarıda da rakibine baskını arttıran Ceylanpınar Belediyespor, 65'inci dakikada İbrahim Halil Çelik ile durumu 4-1 yaptı. Bulduğu 4 gol ile iyice moral bulan Mavi Beyazlılar, farkı açmak için ataklarını sıklaştırdı. Orta sahada iyi organize olan Ceylanlar 74'üncü dakika da Eyüp Boz ile durumu 5-1 yaptı. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken maçın yıldızı İlhan Doğan bir kez daha sahneye çıktı ve 82'nci dakikada durumu 6-1 yaparak maçın skorunu da tayin etmiş oldu.

Ceylanpınar Belediyespor, Harran İlçe Stadı'nda konuk olduğu Yeni Harranspor'u 6-1 yenerek puanını 23'e çıkardı. Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor ligin 21'nci haftasında Genç Karakeçililerspor'u konuk edecek.

"GÜZEL FUTBOLUN VE ALTYAPININ MİMARI MENDERES ATİLLA'DIR"
Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik,  altyapının oluşmasında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın verdiği değerin hayati olduğunu ifade etti. Çelik, "Bugün bizleri burada kardeşlik ve centinmenlik ruhu içinde konuk eden Yeni Harranspor'a teşekkür ederim. Maça gelecek olursak güzel oynadık ve bu güzel oyun sahaya, skora yansıdı. Altyapıdan yetiştirdiğimiz genç oyuncularımızdan ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık. Hem altyapımızın durumunu hem de gençlerimizin potansiyelini görmek istedik. Görüyorum ki altyapımız umut veriyor. Tabii ki bu güzel futbolun ve altyapının mimarı Menderes Atilla'dır. Biz altın değerindeki 3 puanı bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Sayın Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya armağan ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195