Title of a News Article

Çiçek: Bunu tüm Türkiye görsün

 Çiçek: Bunu tüm Türkiye görsün
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, kendilerini ve Şanlıurfaspor kafilesini Samsun’da güzel bir şekilde ağırlayan Samsunspor taraftarlarına teşekkür etti. Taraftarlar olarak 3 yıldır Urfaspor-Samsunspor kardeşliğini kurduklarını belirten Çiçek, “Bunu tüm Türkiye görsün, örnek alsın” dedi.

Şanlıurfaspor’un golsüz berabere kaldığı Samsunspor deplasmanında dostluk görüntüleri ortaya çıktı. Gerek Şanlıurfaspor kafilesi gerekse de Urfa’dan Samsun’a giden taraftarlar ev sahibi taraftarlar tarafından centilmen bir şekilde karşılandı. Hatta Samsunsporlu taraftarlar, Urfaspor kafilesini havaalanında çiçeklerle karşılamıştı. 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek de, yaptığı açıklamada, bu örnek davranışlarından dolayı Samsunspor taraftarlarına teşekkür etti.

Samsun taraftarlarının, Şanlıurfaspor taraftarlarını, kafilesini ve yönetim kurulu üyelerini Samsun’da sevgiyle karşıladığını belirten Başkan Çiçek, “Bizleri Samsun’da dostça, kardeşçe bir şekilde ağırlayan tüm Samsunspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bizler 3 yıldır Samsunspor-Şanlıurfaspor kardeşliğini kurduk. Bunu tüm Türkiye görsün ve örnek alsın. Futbolda yenmekte var, yenilmekte var ama kardeşilik ve dostluk her zaman için var. Bizim bir diğer takımımız da Samsunspor’dur. Biz herzaman dostuz dost olarak kalacaz futbol dostluk kardeşliktir” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cüneyt Şenkal
Cüneyt Şenkal - 9 yıl Önce

hepiniz bizim için baştacısınızdır

SIRADAKİ HABER

banner195