Title of a News Article

Cihat Arslan imzayı attı

Cihat Arslan imzayı attı
banner206

 Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi Roberto Carlos’tan boşalan teknik direktörlük görevi için daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Şanlıurfaspor’un eski Teknik direktörlerinden Cihat Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende imzalar atıldı ve teknik direktör Cihat Arslan transfer dosyasını sundu. Teknik direktör Cihat Arslan’ın birinci yardımcısı Recep Umut, yardımcı antrenörlerü Ülken Durak, Toprak Kırtoğlu, kaleci antrenörü Fevzi Layiç, kondisyoner M. Alper Avcı, Cem Kavçak görev yapacak.

 

"YABANCI OLMADIĞIM BİR CAMİAYA TEKRAR GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

İmza töreni ardından konuşan Akhisar Belediyespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Cihat Arslan şunları kaydetti:

“Yabancı olmadığım bir camiaya 25 yıl sonra tekrar geldiğim için çok mutluyum. Çok genç bir oyuncu olarak buraya katılmıştım. Kariyerimde çok önemli bir başlangıçtı. Bu başlangıcı sağlayan bir kulüptü. Sadece bir kulüp değil güzel bir aileye geldim. Süper liginde haklı olarak doğru yönetimi, doğru şehri, doğru taraftarı ile markalaşmış çok iyi temsil edilen kendim gibi bir kulübe geldim. Bana inanan, güvenen yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor’un ligde iyi işler yaptığını dile getiren Cihat Arslan, buna katkı sağlamaya çalışacağını ve başarılı işler yapacaklarını söyledi.

Arslan, bir gün opsiyonlu olabilecek şekilde 30 Haziran’da takımı Akhisar’da toplayarak yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından ilk antrenmanlarını Akhisar’da yapacaklarını kaydetti.

Takımın kadrosu hakkında konuşan Cihat Arslan, takımda yapılan iyi işlerin yanında eksik yönlerin de olduğunu belirterek, bu yönlerin iyi etüt edileceğini, kadro tamamında bir rotasyon yapmadan küçük çaplı bir rotasyona ihtiyaç olduğunu kaydetti. Aile havasını bozmadan olumlu takviyelerle transferlerin gerçekleştirileceğini dile getiren Arslan, transfer sayısı için herhangi bir rakam veremeyeceğini öncelikle takımda mevcut isimlerin değerlendirileceğini söyledi.

Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, imza töreninin ardından yaptığı konuşmasında transferlerle ilgili olarak takımın büyük yapıda iskeletini koruyacağını dile getirerek, bu yıl yeni alınan kararlar doğrultusunda kadroda 28 kişinin bulunacağını ve 28 kişinin içinden 4’ünün altyapıdan yetişmiş olacağını belirtti. Haziran ayının sonunda tesislerde sezonun ilk çalışmasının yapılacağını dile getiren Eryüksel, biri Türkiye diğeri ise yurt dışı olmak üzere iki kamp geçireceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195