Title of a News Article

Cihat Arslan kararını verdi...

Cihat Arslan kararını verdi...
banner206

Antalyaspor’a evinde 3-2 yenilen Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Cihat Arslan, istifa etmeyi düşündüğünü söyledi.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan, son dakikalarda gelen entressan bir golle yara aldıklarını belirtirken, Antalyaspor A.Ş Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 90’ncı dakikada altın bir gol ile galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Maç öncesi zorlu bir karşılaşma yaşadık. İlk pozisyonlara giren taraf biz olduk. Talihsiz ilk iki golü yedik. Taraftarımız bu kötü skoru protesto etmek için tepki gösterdi. Taraftar bizi terk etti. Biz çocuklara söyledik taraftar bizi protesto da edebilirler dedim. İkinci yarıya iyi bir şekilde başladık son saniyede enteresan bir golle yara aldık” dedi.

İstifa edip etmeyeceği yönündeki brir soruyu yanıtlayan Arslan, “ Takımın kötü oyunundan değil istifa etmeyi düşünüyorum. Benim üzerimden hesap görülmesini istemiyorum. Birileri koltuk sevdasındadır ben Şanlıurfaspor’un bütününe hizmet ediyorum” diye ifade etti.

Antalyaspor A.Ş. Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise, “İlk yarıda oyuna iyi başladık ve ilk yarıyı 2-0’lık bir skorla bitirdik. İkinci yarıda baskılı oyun sonucu 2-2 berabere kaldık. Oyuncularımız güzel bir oyun sergiledi. 90’ncı dakikaların sonunda altın bir golle galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195