Title of a News Article

Dağ: Gayet normal

 Dağ: Gayet normal
banner206

PTT 1. Lig'de deplasmanda Ankaraspor’u 2-0 yenen Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, “Galip gelmemiz gayet doğal" dedi.

Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin son haftalarına girilirken alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten Özköylü, "İlk 15 dakikada gol bulabilirdik. Ancak rakibin ilk atağında bireysel hata sonucu topu kalemizde gördük. Takım inanılmaz şekilde moral olarak geriye düştü. Ne yaptığımızı bilmeden oynamaya başladık. Toparlanmaya çalıştık ama olmadı" diye konuştu.

 "Benim takımım bu değil" diyen Özköylü, şöyle devam etti: "Şanlıurfaspor özellikle kontrataklarla etkili oldu. Bizim hatalarımızı iyi değerlendirdiler. Bu sezon en çok sıkıntıya düştüğümüz maçı oynadık. İlk iki şansımız devam ediyor. Ama rakiplerin kaybetmesini beklemek zorundayız. Kalan 4 maçımızı kazanmaya çalışacağız."

 

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Sorumlusu Hüseyin Dağ ise deplasmanda en çok maç kazanan takımlardan biri olduklarına dikkati çekerek, "Ligde topu en fazla ayağında tutan zorlu bir rakibe karşı oynadık. Ancak deplasmanda iyi sonuçlar alan bir ekibiz. Galip gelmemiz gayet doğal" ifadesini kullandı. 

Dağ, 7 haftadır Şanlıurfaspor'u çalıştırdığını dile getirerek, "7 haftada 14 puan yaptık. İlk kez üst üste iki maç kazandık. Giderek performansımızı artırıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2014, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195