Title of a News Article

Dağ: Olmayınca olmuyor

.

Dağ: Olmayınca olmuyor
banner206

Şanlıurfaspor’un kendi sahasında Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamada bulundu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini belirterek, "Birçok pozisyon bulduk ama bunları gole çeviremedik. Takımımız iyi mücadele etti. Direkten dönen top gol olmayınca deplasmanda rakibin gücü artıyor. Olmayınca olmuyor. Gol olmayınca mağlubiyetle ayrılıyoruz. Pozisyonları gole çeviremeyince rakip seni cezalandırıyor" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise, önemli bir 3 puan aldıklarını ifade derek, "Oyuncularımı kutluyorum. Maça baktığımız zaman iki devreli müsabaka görüyoruz. İlk devre iyi oynayan, iyi bir Şanlıurfaspor vardı. Ne olursa olsun taktiksel disiplini korumak gerekiyor. Üç deplasmandan ikisini kazandık. Şanlıurfa’dan da çok önemli 3 puan aldık" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2015, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
?
? - 8 yıl Önce

Olmayınca olmuyorsa istifa etmen lazim zaten açıklaman var Başarısızsam giderim demiştin Disiplini sağlayamıyorsun kimse seni hesaba almıyor.

SIRADAKİ HABER

banner195