Title of a News Article

Demirkan: Üzüntülüyüz

.

 Demirkan: Üzüntülüyüz
banner206

Şanlıurfaspor’un Taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi İbrahim Demirkan, Sarı-Yeşilli taraftarların Pazar günü oynayacakları Samsunspor maçına gelemeyecek olmalarını üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor’un Taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi İbrahim Demirkan, Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Her ne kadar zor bir maç olsa da biz bu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah sezonun ilk galibiyetini Samsun’da alacağız” dedi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak taraftarların Samsunspor maçına gelerek takımlarına destek verebilmeleri için otobüs ayarladıklarını belirten Demirkan, “Taraftarlarımız Samsunspor maçına gelmek istiyorlardı. Yönetim Kurulumuzdan ulaşım konusunda destek istediler, bizde taraftarlarımızın zorlu deplasmana gelebilmeleri için otobüs ayarladık, onları yanımızda görmek istiyorduk. Ancak organizasyon hazırlığı yapmaya başlayan Taraftar Derneklerimiz, son günlerde çıkan terör olaylarını protesto ederken Batı illerinde Kürt vatandaşlarımıza yönelik saldırıların meydana gelmesi ile birlikte Samsunspor deplasmanına gitmekten vazgeçtiler. Taraftarlarımızın bu maça gelemeyecek olmalarını üzüntüyle karşılıyoruz ama onların aldığı kararı da doğru buluyoruz” şeklinde konuştu.

Son dönemde yaşanan terör olaylarını da lanetleyen Demirkan, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve yaralı güvenlik güçlerine de acil şifalar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195