Title of a News Article

Denizlispor'a Bakan dopingi!

Denizlispor'a Bakan dopingi!
banner206

PTT 1'inci Ligi'nde yarın Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan Denizlispor, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ziyaretiyle moral buldu.

Yeşil siyahlı futbolcular ve teknik heyet, zorlu karşılaşma öncesi Ekonomi Bakanı Zeybekçi'yle sohbet ettiler. Denizlili olan, takım ve yönetimle bir araya gelen Bakan Zeybekçi, yeşil siyahlı ekibe destek sözü verdi. Teknik direktör Özcan Bizati, "Denizlispor camiasını galibiyet armağan edeceğiz" dedi.

Atatürk Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. Mustafa Ögretmenoğlu'nun yöneteceği mücadeleyi TRT Spor yayınlayacak. Horoz'da Karşıyaka derbisinde forma giyemeyen Bülent, Gökhan, Mehmet Cansın ve Burak'ın cezaları sona erdi. Denizlispor'un ligde 13, Şanlıurfaspor'un 22 puanı bulunuyor. Yeşil siyahlı futbolcular ve teknik heyet, zorlu karşılaşma öncesi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin ziyaretiyle moral buldu. Denizlili olan, takım ve yönetimle bir araya gelen Zeybekçi, Horoz'a destek sözü verdi. Teknik Direktör Özcan Bizati, "Denizlispor camiasını galibiyet armağan edeceğiz" dedi

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195