Title of a News Article

Dersimiz Altınordu!

 Dersimiz Altınordu!
banner206

Bucaspor'u 4-0'lık farkla geçen Şanlıurfaspor, Altınorduspor'u da yenmeyi hedefliyor.

PTT 1. Lig'in 29. Haftasında cumartesi günü saat 14.00'te son haftaların formda ekibi Altınorduspor İle deplasmanda karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Altınorduspor maçının hazırlıklarına moralli bir şekilde devam eden Urfaspor, İzmir deplasmanından 3 puanla dönüp Play-Off'ta iddialı bir hale gelmek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, futbolcularına sık sık bu kritik maçın öneminden bahsederek, Bucaspor maçını unutup tamamen Altınorduspor maçına konsantre olmalarını istedi. Altınorduspor'u gol silahlarıyla vurmak isteyen Başarılı teknik direktör, antrenmanlarda sık sık gol çalışması yaptırıyor.

 

“İzmir'den mutlu dönmek istiyoruz”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, İzmir deplasmanından mutlu dönmek istediklerini söyledi. Ligde oynayacakları 6 maç kaldığını vurgulayan Özköylü, “Artık ligde telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Artık puan kaybetmek istemiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızdan da iyi sonuçlar alarak ligi ilk 6'ta tamamlamayı arzuluyoruz. Bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah Altınordu'yu yenip önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlara daha moralli çıkmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195