Title of a News Article

Edinho imzayı attı

.

 Edinho imzayı attı
banner206

Portekizli golcü futbolcu Edinho, Şanlıurfaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

AHMET KEMAL AYHAN
Şanlıurfaspor'un prensipte anlaşmaya vardığı 33 yaşındaki Edinho, Sportif Direktör Zafer Tüzün'ün eşliğinde Urfaspor'a 2 yıllık imza attı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması ile 26 maça çıkan tam adı Arnaldo Edi Lopes da Silva olan Edinho,  10 defa rakip fileleri havalandırdı.

Sırasıyla Sporting Braga, Vitória FC, AEK Athens FC, Málaga CF, PAOK FC, CS Marítimo, Académica ve Kayseri Erciyesspor formalarını giyen Edinho, toplam oynadığı 215 maçta rakip fileleri 74 kez havalandırdı. Ayrıca 5 defa Portekiz Milli Takımında da forma giyen başarılı golcünün 2 golü bulunuyor.

 

Şimşek: İki transfer daha yapacağız

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, Edinho'yu takıma kazandırmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. İki takviye daha yapmayı planladıklarını dile getiren Şimşek, "Transfer yapmakta zorlanıyoruz. Çünkü Güneydoğu'daki olaylardan dolayı yabancı ve yerli futbolcular Urfaspor'a gelmek istemiyorlar. Buna rağmen bazı futbolcuları zorla ikna ediyoruz. İnşallah takımımıza katkı sağlayacak iki transfer daha yaparak, transfer defterini kapatacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195