Title of a News Article

Efsane Futbolcular Vali Erin'i ziyaret etti

Efsane Futbolcular Vali Erin'i ziyaret etti
banner206
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor Projesi kapsamında Türkiye’nin şehirlerini gezen efsane futbolcular, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Vali Erin’in makamında kabul ettiği efsane futbolculardan Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, futbolun; barış, dostluk ve kardeşlik unsurunu topluma yansıtan böyle bir çalışmada görev aldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise; gençlerin sportif faaliyetlerle vakit geçirmesinin önemine işaret ederek Gençlik ve Spor Bakanlığının bu projesini önemsediklerini söyledi. Vali Erin, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere ve efsane futbolculara teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından iki yıldan bu yana uygulanan proje ile ülkemizde Ceza ve İnfaz Kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklu gençler, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla buluşuyor. Gençlere tecrübelerini anlatan panellere katılan futbolcular, gençlerle maçlar yapıyor, gösteriler sunuyorlar.

Proje ile ceza ve infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklu gençlerin sosyalleşmesi, rehabilite edilmesi ve sosyal hayata uyumları amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195