Title of a News Article

Elazığspor Bektaş'la anlaştı

Elazığspor Bektaş'la anlaştı
banner206
TFF 1'inci Lig takımlarından Elazığspor'da Ogün Temizkanoğlu’nun istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine, daha önce de bordo beyazlı kulüpte görev yapan Bayram Bektaş ile İstanbul'da yapılan görüşme sonunda 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Bektaş'ın bir kaç günü içinde Elazığ'a gelip sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Önceki sezon Ümit Özat'ın istifasıyla boşalan Elazığspor teknik direktörlük görevine getirilen Bektaş, 29'uncu haftada devraldığı Elazığspor’da 6 hafta görev yaptı. 2014-2015 sezonunda 34 puanla aldığı bordo beyazlı takımın 42 puanla ligde kalmasında pay sahibi oldu.
İstanbul'da bulunan Bayram Bektaş, bir çok kulübün kendisini aradığını ancak önceliğinin her zaman Elazığspor olduğunu belirterek, "Hiçbir takıma söz vermedim. Benim için öncelik Elazığspor. Elazığ’ın benim gönlümde farklı bir yeri var. Bizim orada bir geçmişimiz var. Öncelikle şunu söyleyeyim; hayırlısıysa olsun. Benim taraftarları değil, tüm Elazığ’ı ne kadar sevdiğimi herkes biliyor. Oradan giderken de ne kadar üzüldüğümü de biliyorsunuz. O ivmeyi yakaladıktan sonra kötü bir şekilde Elazığspor’dan ayrılmak beni çok üzmüştü açıkçası. Mutlaka bir gün döneceğimi söylemiştim. Elazığspor’la istediğim hedefe ulaşacağımı, kendi içimden geçirmiştim. İçimizde uhde kalmıştı. O zamanın takımı, o zamanki başarımız, takımdaki heyecan, heves, biz o takımla lider olmuştuk. Geçmişten dersler almamız lazım. Şuan Elazığ Belediyesi’nin Elazığspor’a nasıl destek olduğunu biliyorum. Ben Elazığ’dan hiç kopmadım. Elazığ’da çok dostlarım var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195