Title of a News Article

Engelsiz ceylanlar Altınordu'yu mağlup etti

Engelsiz ceylanlar Altınordu'yu mağlup etti
banner206

Garanti Tekerlekli Sandalye 1. liginde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Engelliler spor kulübü ligin son maçında kendi evinde Altınordu belediyesi engelliler spor kulübünü mağlup etmeyi başardı.

Ceylanpınar Kapalı Spor salonunda Garanti Tekerlekli Sandalye 1. liginde oynanan müsabakada Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü rakibi olan Altınordu belediyesi engelliler spor kulübünü 63 – 65 mağlup ederek, ligi 6’ncı sırada tamamladı. Maç sonrası taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Engelsiz Ceylanlar kendilerini yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür etti.

Bu günkü maç sonucundan memnun kaldığını dile getiren antrenör Metin İdoğ, “Bugünkü rakibimiz olan Altınordu belediyesi engelliler spor kulübünü zorda olsa yenmeyi başardık. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi performans yakalayarak daha üst seviyelere çıkmak istiyoruz. Bugün iyi bir oyun sergileyen takım arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi. 

Ceylanpınar halkının Ceylanpınar Belediyesi Engelliler spor kulübüne daha fazla destek olması gerektiğini ifade eden ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar “ Ceylanpınar ilçesinin tanıtımında büyük rol oynayan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler spor takımına daha fazla destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Takımımız çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphem olmamakla beraber,  bugünkü galibiyetten dolayı tüm takım oyuncularını kutluyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195