Title of a News Article

Eski Urfasporlu oyunun kaderini değiştirdi

Eski Urfasporlu oyunun kaderini değiştirdi
banner206

2022 Avrupa Dünya Kupası grup mücadelelerinde bu akşam Türkiye A Milli Futbol takımı kritik bir galibiyet aldı. Eski Şanlıurfasporlu futbolcu Serdar Dursun 1-0 yenik durumdayken takımı beraberliği getiren isim oldu, Burak Yılmaz ise son dakika attığı penaltı golüyle sahadan galip ayrılmanın sevincini yaşattı.

Avrupa Dünya Kupası finalleri öncesi grup mücadelesi veren A Milli Futbol Takımı bu akşam Letonya deplasmanına konuk oldu. Zorlu mücadelede ne olduysa ikinci yarıda oldu. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısına Merih Demiral'ın kendi kalesına attığı golle 1-0 yenik devam edildi. Teknik direktör Kuntz'un değişiklikleri oyunun seyrini değiştirdi. 2013 yıllarında Şanlıurfaspor forması giyen 30 yaşındaki Serdar Dursun sağ kanattan Cengiz Ünder'in geliştirdiği atakla açılan orta sonucu düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. Oyundan kopmayan Bizim çocuklar son dakikalarda çetin bir mücadele verdi. Burak Yılmaz ceza sahasındaki mücadelesine Letonyalı savunma oyuncu müdahale edince maçın hakemi var kontrolü sonrası penaltı düdüğünü çaldı. Kaptan Burak kazandırdığı penaltı vuruşunu kendisini kullanarak topu ağlara gönderdi. 90+7'de gelen bu golle Letonya adeta sahada yıkıldı. 

2022 Avrupa Dünya kupası öncesi G grubunda kritik bir 3 puan alan Türkiye Milli takımı taraftarına büyük sevinç yaşattı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2021, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195