Title of a News Article

Fethi Şimşek son noktayı koydu

Fethi Şimşek son noktayı koydu
banner206

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar’a önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki sezonda göreve devam edeceğini vurgulayan Şimşek, “Urfalılara Başkan olarak sözüm var, bu sözümün arkasındayım. Urfaspor’u Süper Lig’e çıkarmak boynumuzun borcudur” dedi. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig 2014-2015 futbol sezonunda başarıya ulaşamayan Şanlıurfaspor’da Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in yola devam edip etmeyeceği büyük merak konusuydu. Bazı çevreler, Fethi Şimşek’in bırakacağını iddia etmişti. Ancak Fethi Şimşek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, “Görevimin başındayım” diyerek, bu dedikoduları sonlandırdı.  

Şimşek, 2014-2015 futbol sezonunda ilk 2’ye ve Play-Off’a gidemedikleri için büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Ligde bazı şanssızlıklar yaşadık ve bundan dolayı hedeflediğimiz başarıya ulaşamadık, çok üzüntülüyüz ama her şey bitmiş değil Şanlıurfaspor’u Süper Lig’e çıkarmakta kararlıyız” dedi.

 

“Kongre kararı alınabilir”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 10 gün içerisinde belki kongre kararı alınabileceğini belirterek, “Alacağımız bir kongre kararı ile yönetimde bazı değişiklikler olabilir, kan değişimi şart. Mesela bazı arkadaşlar çıkar ve yerine takıma katkı sağlayacak kişiler gelir. Bizim kapımız Urfaspor’a faydalı olacak tüm insanlara açıktır” diye kaydetti.

 

“Bırakmaya hazırım”

Kendisi hakkında görevi bırakacağı yönde çıkan haberlere de sitem eden Başkan Şimşek, “Ben görevimin başındayım. Urfalılara Başkan olarak sözüm var, bu sözümün arkasındayım. Urfaspor’u Süper Lig’e çıkarmak boynumuzun borcudur. Urfa kamuoyunun devam etmem yönünde istekleri var, bu kamuoyu desteğinin arkamdan çekildiğini hissettiğim andan itibaren bu görevi bırakmaya hazır olurum” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor’a Süper Lig’in yakışacağını dile getiren Şimşek, yeni sezonda Sarı-Yeşilli ekibi hak ettiği noktaya çıkarabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195