Title of a News Article

Fevzi Özkan Urfastar'a konuştu

Fevzi Özkan Urfastar'a konuştu
banner206

Adı Şanlıurfaspor ile anılan Fevzi Özkan, Urfastar’a konuştu. PTT 1. Lig başta olmak üzere birçok kulüpten teklifler aldığını belirten Özkan, “Henüz Urfaspor’dan resmi teklif almadım ama olursa ilk tercihim Urfaspor olacaktır” dedi.

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor’un, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fevzi Özkan’ı kadrosuna katacağı konuşuluyor.

Şanlıurfaspor’da profesyonelliğe ilk adımı atan ve 4 sezon futbol oynadıktan sonra Adanaspor’a transfer olan Fevzi Özkan, Turuncu-Beyazlı ekibin de 4 yıl formasını giymesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a gitmişti. İstanbul’un şampiyonluk kadrosunda yer alan orta saha oyuncusu Özkan, sezonun bitmesi ile birlikte sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Urfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın, eski öğrencisi olan Fevzi Özkan’ı isteyip istemeyeceği merak edilirken, Urfalı başarılı futbolcu Urfastar’a konuştu.

PTT 1. Lig başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını belirten Özkan, “Henüz Şanlıurfaspor’dan resmi olarak bir teklif almadım. Ancak teklif olması halinde önceliğim Urfaspor olacaktır. Bu işimi memleketimde büyük mutlulukla yapmak isterim” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195