Title of a News Article

Flaş ! Kongre kararı alınıyor...

Flaş ! Kongre kararı alınıyor...
banner206

Karaköprü Belediyespor kongreye gitme kararı alıyor. Karaköprü Belediyespor ismi Urfaspor olacak. 

50 yıllık Şanlıurfaspor kulübü Kent idarecilerinin sahip çıkmaması ve yönetim krizi nedeniyle kaderine terk edilirken, aylardır planlanan ve hayata geçirilmeyen Karaköprü modeli için karar alındığı öğrenildi. Bu akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek  ile Şanlıurfaspor eski kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nun katılımıyla bir toplantı yapıldı

Urfastar.com editörlerinin aldığı bilgilere göre 3.lig temsilcimiz Karaköprü Belediyespor yönetimi yarın kongre kararı alacak. Kongreye Kemal Saraçoğlu başkanlığında yeni yönetim oluşturulacak. Toplantıda TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bir görüşmede yapıldı. Ortak kararla Karaköprüspor isminin Urfaspor olarak değiştirilmesi de kararlaştırıldı.

Öte yandan Şanlıurfaspor da ise kimin kulüp başkanı olduğu belli değil. Spor severler, Şanlıurfapor kulübünün de kongreye gitmesini ve genç futbolculara sahip çıkacak bürokratlardan oluşan bir yönetimin oluşmasını istiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195