Title of a News Article

Flaş... Urfaspor kongresi ertelendi

.

Borç batağında olan Şanlıurfaspor’da büyük kriz yaşanıyor. Bakan Faruk Çelik tarafından Şanlıurfaspor’a yeni yönetim oluşturmak için yetki verilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aday listesini oluşturamayınca bugün düzenlenen olağanüstü kongre ertelendi.

Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre bugün Ahmet Akif İnan Konferans Salonu’nda yapıldı. Kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Urfaspor yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Geçen hafta üye çoğunluğunun sağlanamamasından dolayı ertelenen kongre, bugün üye çoğunluğuna bakılmaksızın başladı. Kongrede divan başkanlığına Hüseyin Ötegeçili ve üyeliklerine de İbrahim Halil Karadağ ve Mehmet Nur Şahin seçildi.

 

Borç 38 Milyon TL olarak açıklandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Urfaspor Mali İşler Sorumlusu Mehmet Hakkı Karadağ tarafından kulübün faaliyet raporu okundu. Kulübün bilanço raporunu okuyan Karadağ, Urfaspor’un toplam borcunun 38 Milyon 518 Bin TL olduğunu açıkladı.

 

Liste verildi ama…

Divan heyetine Şanlıurfaspor aday listesi verildi ama listede Urfaspor’a üye kişilerin olmamasından dolayı liste kabul görülmedi. Divan Başkanı Ötegeçili, aday listesinde düzeltilme yapılması için 15 dakikalık bir ara verdi. Ancak bu süre içerisinde başka bir aday listesi gelmeyince kongre Divan Başkanı tarafından 25 Haziran cumartesi günü saat 11.00’e ertelendi.

 

Ekinci listeyi hazırlayamadı

Bu arada Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, bir süre önce Şanlıurfa Milletvekili, Bakan Faruk Çelik ile yaptığı görüşmenin ardından aday olmayacağının kararını vermişti. Bu gelişmelerden sonra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından aday listesi oluşturulması kesinleşmişti. Bir haftadır Bakan Faruk Çelik’ten liste oluşturulması için yetki alan Ekinci, bu süre zarfında aday listesi hazırlayamazken, 25 Temmuz’da yapılacak kongrede de liste hazır duruma gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195